Tervehdys, vieras! Astu Vihreän Lohikäärmeen majataloon sisälle ja tee olosi kotoisaksi!
Luo tunnus
Työstämme tällä hetkellä uutta mobiiliystävällistä ulkoasua. Asiat saattavat välillä näyttää hassulta!

Mistä kirjasta? Lue ensimmäinen viesti.

Vastaa keskusteluun Tilaa tämä keskustelu
 • Kointähti

  Iltaruskon vartija

  RE: Mistä kirjasta? Lue ensimmäinen viesti.

  Viesti: #3181
  Meinasin jo laittaa uutta lainausta, mutta Pagbahan olikin muokannut vähäeleisesti viestiään ja löytänyt aivan oikean vastauksen! Pagba siis jatkaa arvuuttelua.
 • Pagba

  Wizzard

  RE: Mistä kirjasta? Lue ensimmäinen viesti.

  Viesti: #3182
  Olin epätoivoisena muistini haparuuden edessä, kunnes kysyin itseltäni, että kuinka monta kauhunovellikokoelmaa olen lukenut. Vain muutaman, joista tämä oli piirtynyt mieleen selvimmin. And now for something completely different.


  Nyt ****** tiesi jo, että kantorkalla oli vaaleat hiukset. Tyttö oli pitkä ja hoikka, ja hän käveli ylväästi pää pystyssä. Oikeastaan ****** olisi voinut jo kauan sitten palata takaisin ****n luo ja niin hänen olisi pitänyt tehdäkin.
  ****** oli kuitenkin tähän mennessä nähnyt kantorkan vain kaukaa tien vierestä ja halusi nyt katsoa tätä silmiin. Hän yhtyi kantorkan edessään pitelemän kynttilän liekkiin. Nyt hän oli lähellä tyttöä, yhtä lähellä hän ei vielä ikinä ollut ketään tyttöä ollutkaan. Hän katseli tytön nuoria kasvoja, jotka olivat hyvin kauniit otsanauhan ja hilkan muodostamissa tiukoissa kehyksissä. Silmät olivat suuret ja lempeät, ne olivat luotuina alaspäin häntä kohti eivätkä kuitenkaan nähneet häntä – vai näkivätkö?
  ****** tiesi, että oli aika palata nuotiolle. Mutta tytön silmät, nuo ripsien kehystämät kirkkaat silmät, eivät päästäneet häntä lähtemään. Kantorkan äänen hän kuuli vain etäisenä, se ei enää ollut hänelle tärkeä nyt kun hän näki tytön silmiin.
  ****** tiesi aamun lähestyvän, mutta hän ei voinut erota. Hän tiesi menettävänsä elämänsä, jollei palaisi takaisin ajoissa, mutta silti hän ei kyennyt lähtemään.
  Kunnes hänen lävitseen äkkiä kulki viiltävä tuska, joka poltti kuin tuli ja tempaisi hänet pois.
 • Isilmírë

  Smialvastaava

  RE: Mistä kirjasta? Lue ensimmäinen viesti.

  Viesti: #3183
  Mustan myllyn mestari?
 • Pagba

  Wizzard

  RE: Mistä kirjasta? Lue ensimmäinen viesti.

  Viesti: #3184
  Kantorka oli varmaan liian selvä vihje. Tuosta tummasävyisestä fantasian mestariteoksesta tosiaan on kyse. Vuoro Isilille.
 • Isilmírë

  Smialvastaava

  RE: Mistä kirjasta? Lue ensimmäinen viesti.

  Viesti: #3185
  Tämä oli oikeasti vähän huijausta, koska en ole lukenut kyseistä opusta. Mutta näin siitä tehdyn piirretyn lapsena, ja se teki lähtemättömän vaikutuksen.

  Seuraavaan kirjaan:

  Yksikään porras ei ollut niin leveä, että hän olisi voinut asettaa koko kengänpohjansa sille, ja askelmat saattoivat olla reilusti yli puolen metrin päässä toisistaan. Hän siirtyi varovasti ylöspäin pitäen kavutessaan käsiään aina ylemmällä askelmalla. Märän kiven haju tunkeutui sieraimiin. Hän ei keskittynyt mihinkään muuhun kuin seuraavaan askelmaan piittaamatta takanaan olevasta tyhjyydestä tai siitä ajatuksesta, että liukastuisi ja kaappaisi portailta kaikki muutkin mukanaan. Tuuli yltyi ja puhalsi hupun hänen päästään saaden hänen pitkät hiuksensa hulmuamaan kuin viirin. Hänen käsivartensa vapisivat pelosta ja ponnistelusta.
|