Vihreä Lohikäärme

Tervehdys, vieras! — Aika: 25.04.2014, 08:42

KirjauduRekisteröidy

Yhteisö

Käyttäjiä selaamassa: 1 vieras(ta)
Keskustelut 'Yhteisö'
  Huone Keskustelut Viestit Viimeisin viesti
Huoneessa on lukemattomia viestejä Keskuskammari
Kontu, se on hyvä paikka elää ja olla! Täällä ovat ilmoitukset ja Konnun kehittämiskeskustelut. Samoin jos sinulla on ongelmia, kerro siitä täällä! Tänne voi kirjoittaa kirjautumatta.
43 1 188 Kuvien näkyminen ja näkym...
15.04.2014 14:50
Kointähti
Huoneessa on lukemattomia viestejä Majatalo
Minä keksin tänään uuden listailutopikin ja sijoitin sen tänne. Sitten keksin loistavan uuden aiheen, josta ei varmasti ole vielä ennen keskusteltu! ("Kissanpennut" btw!) Välillä tekee mieleni myös, että tänään on hyvä päivä, vaikka aamulla vielä ottikin päähän. On se vaan niin kiva jutella toisten kanssa.
Valvojat: Yleisvalvojat
131 39 589 Unista
tänään 08:07
Atheon
Huoneessa on lukemattomia viestejä Pyöreä Pöytä
Maailmanmeno, yhteiskunnan ja ihmiskunnan ongelmat, vaikeat aiheet yleisellä tasolla, joihin ei välttämättä ole oikeaa vastausta. Kattila, jossa erilaiset perustellut mielipiteet välillä kalahtavat toisiaan vasten.
Valvojat: Yleisvalvojat
- -
-
Huoneessa on lukemattomia viestejä Murtunut miekka
Elämäntarinahuone. Henkilökohtaisempi ote elämän kommelluksiin, niistä selviämiseen ja elämässä etenemiseen ja sen suunnitteluun. Unelmia on hyvä olla kaikilla.

Huoneeseen ei ole vielä kehitetty anonyymiystoimintoa. Toistaiseksi voit luoda erillisen tunnuksen, mikäli haluat säilyttää täydellisen yksityisyyden.
- -
-